30 April 2005

Bloh oh Blog..........

Setelah pagi-pagi mencoba edit template blogger ternyata blog ku error :(.
Gak tau kenapa bisa begitu perasaan waktu edit udah aku save+republish dan aku sendiri lihat hasil tapi waktu malem mo mainan, malah error.
Dengan sangat terpakasa aku harus ganti template dan edit-edit lagi.
Ini sebenere gak perlu di sesalkan karena sebagai ajang belajar.
Namun harap maklum aja kalo blog nya agak norak karena juga namanya belajar jadi apa aja di masukkan :).

2 comments:

  1. Yahoo News

    Microsoft, Yahoo Reportedly Ready To Link Instant-Messaging Services (TechWeb via Yahoo! News)
    Microsoft and Yahoo are expected to announce Wednesday interoperability between each other's instant messaging service, a move that could dramatically change a market that's been dominated by America Online Inc., a newspaper reported.


    Today's News From & About Yahoo


    cc Infopage: 30,000 daily updated Information Pages about all kind of subjects


    PS: To get more, just click the links

    ReplyDelete
  2. I came across you blog and thought you may find this site usefull. It has gas saving tips and where to find cheap gas. travel reservation

    :)

    ReplyDelete

Disqus for Dedy selalu Milisdad