20 July 2005

Wong Biasa

Nyonk cen wong biasa...
Ra luput seko kesalahan
Tak akui nyonk cen salah
 
Cen salah tetep salah
Tp yo piye maneh
 
Dunyo cen ra ono sing bener lan salah.
Menungso ki gari usaha wae
Masalah bener opo salah Sing Kuoso sing nentok ke
 
Ning kesalahanne nyonk ngefek ning liyane
Mosok sing liyane ra dosa keno??
Mbuh karepe piye...............
Nyonk siap nrimo tanggung jawab
 
Kabeh wis gari nunggu wektu ne wae
Mbuh kapan arep divonis............
 
Nyonk mung iso jaluk ngapuro wae karo liyane
Tp ketoke wis telat
Liyane ra patek o gatek no
 
Nyonk pasrah kok...............
 
Sepisan meneh nyonk jaluk NGAPURO yooooo
 

No comments:

Post a Comment

Disqus for Dedy selalu Milisdad