04 January 2008

Ngomong wae nek Pengen Balek

Alesan cen iso opo wae tapi sing logis lah...
Wes mekso-mekso nganggo alesan sing okeh gaweanlah, sing iso diseneni bos nek ninggalke gawean.
Nek difikir nego wae wes jam 17.55 wes meh balek.

Padahal nyonk lagi ono gawean.
Podo2lah nek okeh gawean.

Yo wes nyonk ngalahi mangkat, walo ra reti dalan.
Jarene sihh tukang ojek mesti reti.
Nekad numpak ojek. Tekan gon ne cen nyonk ra reti.
Akhire yo tetep kesasr lah...........
Ditambah kudanan.

Nyoba nelp HP ne ra diangkat, trus njaluk tulung wong kantor kon nelp deknen.
Njuk ono sms balesan, wonge wes balek.
Akhire wonge nelp juga nggo telpon kantor ngeki arahe lan ketemu.
Ning yo sempet kudanan lah, mumet ra jelas.........

Cen dodol kok wonge nek duwe gawean okeh kok yoo jam 18.00 balek.
Nyonk ae akhire balek jam 19.30. Padahal arep pindahan kost, yoo njur ra sido pindahan :( .

Nek difikir cen wonge pengen balek cepet. Ra sah gawe alesan sing ora2.
Nganti saiki nyonk isih jengkel tenan...........
Ternyata terbukti omongane cah2, nek wonge srodo koplak :))

No comments:

Post a Comment

Disqus for Dedy selalu Milisdad